Coronavirus COVID-19

Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij er alles aan willen doen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, willen we u graag informeren over de maatregelen die we hebben genomen als bedrijf.

Vanaf deze week zullen we geen relaties meer bezoeken en ook bezoeken aan ons zijn niet mogelijk. Daarnaast zullen kantoorfuncties zoveel als mogelijk vanuit home-offices plaatsvinden.

Momenteel draait de productie nog door en zullen de productiemedewerkers met voldoende afstand van elkaar, met de nodige hygiƫne en met minimale bezetting werkzaam blijven om de kans op overdracht te minimaliseren.

Bij de aflevering van uw order zal de bezorger na toestemming van u zelf tekenen voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren.

Op dit moment zijn we volledig operationeel en zijn er geen problemen met de levertijden. Uiteraard zijn we hiervoor deels afhankelijk van toeleveranciers en hun leveringsmogelijkheden.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen we u vragen om onderhanden zijnde orders zoveel mogelijk per direct in te geven zodat we u tijdig kunnen blijven leveren en we een goede inschatting kunnen maken van de benodigde materialen.
Uiteraard geldt voor al ingegeven orders de normale levertijd.

Wij zullen de veranderingen in de bestrijding van het coronavirus nauwlettend in de gaten blijven houden en u informeren wanneer er verdere acties nodig zijn voor de gezondheid van u, onze leveranciers en medewerkers.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We wensen u veel sterkte in deze onzekere tijd en danken u voor uw begrip.