”CREATE YOUR OWN STYLE…
LET IT BE UNIQUE FOR YOURSELF AND YET IDENTIFIABLE TO OTHERS”

ANNA WINTOUR

 

Wie we zijn

Unyk, producent en leverancier van sportkleding binnen onder ander de voetbal-, volleybal-, korfbal-, hockey- en wielersport. Wij zijn een informele club en houden van een persoonlijke aanpak. Bij ons kunt u daarom altijd een advies op maat verwachten. Ons hart klopt sneller voor sport en we hebben oog voor detail.

Wat we doen

Uit het oerwoud aan prijzen en mogelijkheden bieden wij u ons ‘Unyke’ concept aan:

– sportkleding volgens eigen ontwerp;
– geen minimale afname;
– snelle levertijd (4 weken);
– uitstekende kwaliteit door speciale productietechniek.

Innovatieve techniek garandeert maximale kwaliteit

Dankzij de speciale sublimatietechniek wordt iedere afbeelding en kleur in de stof opgenomen. Ook rugnummers en logo’s kunnen al in de stof verwerkt worden. Geen opdrukken meer die er naar verloop van tijd af gewassen worden en ook kleurverschillen binnen een team zijn verleden tijd. U bent hierdoor verzekerd van een duurzaam product.

Meerprijs?

Bij ons hoeft u geen meerprijs te verwachten voor een andere kraag, een lange of korte mouw of het aantal kleuren dat u kiest. Ook logo’s en rugnummers worden zonder meerprijs in uw sportkleding verwerkt. We houden het graag simpel!

Levering

Wij kennen geen minimale afname; of u nu 5, 250 of meer stuks besteld, Unyk maakt het voor u. De productie vindt plaats binnen Europa. Zodra u een order heeft geplaatst, kan deze 4 weken later al aan u worden geleverd.